vineri, 10 aprilie 2009


Soferii cu numar "dă Bucuresti" sunt total lipsiti de bun simt.
Ăstia chiar cred ca toata lumea e la picioarele lor, sau ma rog...la rotile masinii lor.
Dă aia arata la stirile de la ora 5, atatea accidente in Bucuresti, ca-s ei plini de figuri si impresii si numai incap unul de altul, si cand ajung intr-un alt oras, e fix la fel, cred ca toata strada( plus trotuar) e a lor. Nu exista in Iasi o intersectie unde sa nu parcat vreun taran bucurestetean, ilegal evident.
Da cum politie romana e o corupta si jumate, normal ca nu se observa acest lucru. Pai ce naiba, ei cu ce-o sa traiasca...o mita , o atentie si gata.
Si sa numai punem la socoteala faptul ca pt ei nu exista trecere de pietoni. Cred ca, confunda acceleratie cu frana, asta-i clar.
Nu-mi place in mod special sa-l citez pe Mircea Badea, dar, "Traim in Romania..." si cu asta am spus totul.

Fara cuvinte


Nimic nu e mai stresant, enervant etc. decat atunci cand vine primavara, vara..si dracii de "copchii" numai au stare in casa.
Ies afara cu noaptea-n cap, si zbiara de-ti vine sa te urci pe pereti.
Nu pot sa-mi inchipui ce fel de parinti au, cazuti intr-o nesimtire totala.
E al naibii de enervant, am fost si eu copil, ma lasau si ai mei afara, ca doar nu era sa ma asfixsiez intre patru pereti, dar nu urlam in halul asta.
Oamenii din ziua de azi cred ca totul e permis. Li s-a urcat democratia la cap.
I-au invadat manelele si telenovelele. Numai exista bune maniere. Barbatii numai stiu sa deschida usa unei femei, ba din contra daca se poate s-o faca ea..si eventual sa-i mai si zica "va rog d-le".
E "cool" sa asculti muzica la maxim , sa stie toata lumea ce ce te "delectezi" tu, negandindu-te ca poate mai sunt oameni obositi, veniti de la servici, mai sunt care invata, sau chiar daca nu fac nimic din astea, nu inseamna ca trebuie sa-ti suporte capriciile tale.
Aaaa si mai e o chestie...deci urasc masinile tunate...cat de urat poate face motorul ala....si cat de mandru e soferul...Ii urasc pe amandoi, oricum.

P.S. In momentul asta in care scriu, vecinul de la 10 tocmai si-a scos boxele pe geam. Groaznic