miercuri, 22 aprilie 2009

Nesabuinta


Unde e frate naturaletea? Unde e respectul de sine? Unde e respectul pentru cei din jurul tau?
Unde-s toate??? S-au dus......si nu s-au mai intors. Pacat! Se pare ca "doamnele" , " domnisoarele" din ziua de azi -unele , nu zic ca toate- au uitat de aceste lucruri, esentiale le-as numi eu.
De ce sa pui pe tine numai sclipici , numai fond de ten aruncat cu spaclul, de ce sa pui fixativ pana la refuz, si niste tocuri de 20 cm in toiul zilei? De ce sa oripilezi privirile celor din jur in miezul zilei? Si de ce sa-ti pui si o batista pe tine , crezand evident ca e fusta.. si sa spui ca te agreseaza X si Y pe strada? De ce sa-ti faci poze-n chiloti si sa pe lui pe tot felul de site-uri publice? Meritati cu toate impuscate, fix in cap. Na c-am zis-o .
Si lasand gluma la o parte....sa nu uitam ca mai sunt si unele care-s certate grav de tot cu apa. Criza financiara , intelegem..dar de ce sa mirosi urat???De ce sa fii impopotonata in halul asta si sa puta pe langa tine?????De ce ???Oare de ce? Nu voi intelege niciodata.
In fine , noua , oamenilor normali , nu ne ramane decat sa incercam sa schimbam "lumea", vom reusi oare???

Un comentariu:

ioana spunea...

oo God..respectu` sh dreptatea nu mai sunt de mult .. iar de criza financiara ce sa zic, trecem si peste asta, q toate k nu se spala lumea:]]:-j.. asta e Romania unde traim.